In Nederland exclusief verkrijgbaar via hondenenkattenvoeding.nl

FRISK Zalm met Witte Vis

Voor gesteriliseerde, volwassen katten

5 Kg.

FRISK PETFOOD

Zalm met witte vis

VOOR GESTERILISEERDE, VOLWASSEN KATTEN

Dit recept van FRISK Petfoofd bestaat voor 70 procent uit zalm en witte vis, waarvan minimaal 30 procent versbereide ingrediënten

Rijk aan essentiële aminozuren, vitaminen en mineralen om je kat iedere dag in topconditie te houden.

Helpt je kat op een gezond gewicht te blijven

De brokken zijn vetarm en bevatten het aminozuur L-carnitine, zodat jouw kat op een gezond gewicht blijft. Perfect voor gesteriliseerde en gecastreerde katten.

Houdt de urinewegen gezond

Het recept is zo samengesteld dat het de pH-waarde van de urine op peil houdt. Zo blijven de urinewegen van jouw kat gezond en wel.

Gaat haarbalvorming tegen

Haarballen zijn niet fijn. Daarom zijn aan de brokken van FRISK Petfood bietenpulp en cellulose toegevoegd. Deze ingrediënten helpen de vorming van haarballen tegen te gaan.

Samenstelling:

70% Vis (Inclusief 26% Versbereide Ontbeende Zalm, 16% Gedroogde Zalm, 14% Gedroogde Koolvis, 7% Gedroogde Haring, 4% Versbereide Witte Vis, 3% Zalmolie), Aardappel, Erwten, Linzen, Kikkererwten, Cellulose (3%), Bietenpulp (3%), Gehydrolyseerde Leverjus, Mineralen, Fructooligosacchariden (FOS, 480 mg/kg), Glucosamine (180 mg/kg), Methylsulfonylmethaan (180 mg/kg), Chondroïtinesulfaat (125 mg/kg), Mannanoligosacchariden (MOS, 120 mg/kg), Gedroogde Veenbes, Yucca-extract (180 mg/kg)

Analytische bestandsdelen:

Ruw Eiwit 43,5%, Ruw Vet 12,5%, Ruwe Vezel 4,5%, Ruwe As 8,5%

FRISK Kip met Zalm en Witte Vis voor gesteriliseerde, volwassen katten is geschikt voor:

Gesteriliseerd/ Gecastreerd
Sterilisatie/castratie wordt aanbevolen voor katten, maar het is bekend dat het een risicofactor is voor overgewicht. Het kan leiden tot een verhoogde eetlust en een verminderd activiteitsniveau. Ons recept is specifiek samengesteld om deze veranderingen in evenwicht te brengen.

Binnenshuis
Het toegenomen stadsleven heeft geleid tot meer katten die binnenshuis leven, maar deze omgeving kan hun hoeveelheid beweging beperken. Om het risico van een ongewenste gewichtstoename tegen te gaan, is ons recept samengesteld met een lager energiegehalte om katten te helpen een normaal gewicht te behouden.

Gewichtsbeheersing
Ongewenst overgewicht is in verband gebracht met meerdere gezondheidsproblemen bij katten. Ons recept bevat weinig vet om de gewichtsbeheersing te ondersteunen. Zonder dat dit ten koste gaat van de smaak. Het is ook samengesteld met een speciale gewrichtsformule om gezonde gewrichten te helpen behouden.

Senioren/Veroudering
Naarmate katten ouder worden (7+ jaar), kunnen hun voedingsbehoeften beginnen te veranderen. Ze kunnen minder actief worden, meer tijd binnenshuis doorbrengen of een langzamer metabolisme ontwikkelen. Het recept is samengesteld om hoogwaardige eiwitten te leveren, met minder calorieën en met toegevoegde L-Carnitine om de gezondheid van katten te ondersteunen als ze ouder worden.

FRISK Kalkoen en kip

Voor kittens

FRISK Kalkoen en kip

Voor volwassen katten

European Import Office

Kampenringweg 45D
2803 PE Gouda
Nederland

+31 33 475 6664

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Legal

Chambre of commerce: 73851507
VAT: NL001575563B48
Bank: ABN AMRO
BIC: ABNANL2A
IBAN: NL16 ABNA 0455 7373 12


© FRISK Petfood. All rights reserved. By itsyourday