In Nederland exclusief verkrijgbaar via hondenenkattenvoeding.nl

FRISK Kalkoen & Kip

Voor kittens

5 Kg.

FRISK PETFOOD

Kalkoen en Kip

VOOR KITTENS

Dit recept van FRISK Petfood bestaat voor 70 procent uit kalkoen en kip, waarvan minimaal dertig procent versbereide ontbeende kalkoen

De brokken zijn rijk aan essentiële aminozuren, vitaminen en mineralen voor een gezonde spiergroei en ontwikkeling bij kittens.

Ondersteunt het immuunsysteem

De toegevoegde vitamine E en taurine helpen bij de ondersteuning van een gezond immuunsysteem.

Bevordert de cognitieve en visuele ontwikkeling van jouw kitten

De omega 3-vetzuren DHA en EPA zijn cruciaal voor een goede ontwikkeling van de hersenen en de ogen van jouw kitten. De brokken van FRISK Petfood zijn een rijke bron van deze belangrijke meervoudig onverzadigde vetzuren.

Draagt bij aan een gezonde spijsvertering

Aan de brokken zijn prebiotica toegevoegd. Deze stoffen zijn essentieel voor een gezonde werking van de darmen. Dat heeft jouw kitten nodig terwijl hij opgroeit tot een gezonde volwassen kat.

Samenstelling:
70% Kalkoen & Kip (inclusief 36% Gedroogde Kip, 30% Versbereide Ontbeende Kalkoen, 4% Kalkoenvet), Aardappel, Erwten, Linzen, Kikkererwten, Gehydrolyseerde Leverjus, Zalmolie, Cellulose, Mineralen, Fructooligosacchariden (FOS, 480 mg/kg), Mannanoligosacchariden (MOS, 120 mg/kg), Gedroogde Veenbes, Yucca-extract (180 mg/kg)
Analytische bestandsdelen:

Ruw Eiwit 40,5%, Ruw Vet 17%, Ruwe Vezel 2,5%, Ruwe As 9,5%

FRISK Kalkoen & Kip voor kittens

Kittens groeien snel. Binnen 6 maanden hebben ze ongeveer 75% van hun volwassen lichaamsgewicht bereikt. Dus is het van vitaal belang om de juiste voedingsstoffen direct binnen te krijgen om van een kitten te kunnen uitgroeien tot een gezonde kat.

De eerste maanden van het leven van een kitten zitten vol met nieuwe avonturen. En terwijl ze hun omgeving verkennen, zullen ze moeten kunnen vertrouwen op een voedzaam recept om in deze belangrijke fase in hun behoeften te voorzien.

Ons volledig kittenrecept is samengesteld om jonge katten de evenwichtige voeding en energie-inhoud te geven die ze nodig hebben tijdens de groei. Het recept bevat een hoog eiwitgehalte, rijk aan essentiële aminozuren ter ondersteuning van een gezonde spiergroei.

De toegevoegde vitamine E zal hun ontwikkelende immuunsysteem ondersteunen. En de toevoeging van Omega 3 essentiële vetzuren helpt ook om een gezonde huid en een zachte en glanzende vacht te bevorderen.

FRISK Kip met tonijn en zalm

Voor gesteriliseerde, volwassen katten

FRISK Kalkoen en kip

Voor volwassen katten

European Import Office

Kampenringweg 45D
2803 PE Gouda
Nederland

+31 33 475 6655

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Legal

Chambre of commerce: 73851507
VAT: NL001575563B48
Bank: ABN AMRO
BIC: ABNANL2A
IBAN: NL16 ABNA 0455 7373 12


© FRISK Petfood. All rights reserved. By itsyourday