In Nederland exclusief verkrijgbaar via hondenenkattenvoeding.nl

FRISK Kalkoen & Kip

Voor volwassen katten

5 Kg.

FRISK PETFOOD

Kalkoen en Kip

VOOR VOLWASSEN KATTTEN

Dit recept van FRISK Petfood bestaat voor 70 procent uit kalkoen en kip, waarvan minimaal dertig procent versbereide ontbeende kalkoen

Rijk aan essentiële aminozuren, vitaminen en mineralen om je kat iedere dag in topconditie te houden.

Voor een gezond kattenhart

De toegevoegde taurine helpt het hart van jouw kat in gezond te houden

Gaat haarbalvorming tegen

Haarballen zijn niet fijn. Daarom zijn aan de brokken van FRISK Petfood bietenpulp en cellulose toegevoegd. Deze ingrediënten helpen de vorming van haarballen tegen te gaan.

Houdt de urinewegen gezond

Het recept is zo samengesteld dat het de pH-waarde van de urine op peil houdt. Zo blijven de urinewegen van jouw kat gezond en wel.

Samenstelling:

70% Kalkoen & Kip (inclusief 36% Gedroogde Kip, 30% Versbereide Ontbeende Kalkoen, 4% Kalkoenvet), Aardappel, Erwten, Linzen, Kikkererwten, Gehydrolyseerde Leverjus, Zalmolie, Cellulose (1%), Mineralen, Fructooligosacchariden (FOS, 480 mg/kg), Mannanoligosacchariden (MOS, 120 mg/kg), Gedroogde Veenbes, Yucca-extract (180 mg/kg)

Analytische bestandsdelen:

Ruw Eiwit 40%, Ruw Vet 16,5%, Ruwe Vezel 2,5%, Ruwe As 9,5%

FRISK Kalkoen & KIP voor volwassen katten is geschikt voor:

Volwassen
Om aan alle voedingsbehoeften van de volwassenheid te voldoen, hebben volwassen katten een kwalitatief hoogwaardig dieet nodig dat in staat is hun behoeften te ondersteunen. Ons volledige recept is samengesteld met uitgebalanceerde niveaus van vitaminen en mineralen om de dagelijkse gezondheid en het welzijn van volwassen katten te helpen behouden.

Actief
Uiterst speelse katten kunnen een recept nodig hebben dat in staat is om hun actieve levensstijl aan te vullen. Ons recept is samengesteld met een hoog energiegehalte dat kan helpen om te voldoen aan de verhoogde energiebehoefte van actieve katten. Het is ook rijk aan hoogwaardige eiwitten en Omega-3 vetzuren om de spieren sterk te houden en de actieve gewrichten gezond te houden.

Buitenshuis
Het buitenleven biedt een uitstekende omgeving vol verrijking voor nieuwsgierige katten. Katten met toegang tot de buitenlucht hebben een sterk immuunsysteem nodig om ze gezond te houden terwijl ze spelen en verkennen. Ons recept is samengesteld met toegevoegde Vitamine E om het immuunsysteem te helpen ondersteunen en hun natuurlijke afweer te behouden.

Kieskeurige Eters
Het is bekend dat katten nogal kieskeurig kunnen zijn over wat er in hun voerbak zit. Met dit in gedachten is ons recept zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat het bijzonder smakelijk is voor katten, zodat de etenstijden een bron van plezier blijven voor zelfs de meest kieskeurige katten.

FRISK Kip met tonijn en zalm

Voor gesteriliseerde, volwassen katten

FRISK Kalkoen en kip

Voor kittens

European Import Office

Kampenringweg 45D
2803 PE Gouda
Nederland

+31 33 475 6664

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Legal

Chambre of commerce: 73851507
VAT: NL001575563B48
Bank: ABN AMRO
BIC: ABNANL2A
IBAN: NL16 ABNA 0455 7373 12


© FRISK Petfood. All rights reserved. By itsyourday